Over mij

Ik ben 48 jaar en geboren in de Zuidelijke IJselmeerpolders (Nederland). Ik ben in december 2019 pas begonnen te schilderen. Het is eigenlijk een beetje vreemd hoe dit gekomen is. Mijn zus is aan het beeldhouwen en via een expositie waar ook veel schilderijen hingen kreeg ik er gewoon zin in.

Via een korte basiscursus heb ik snel vorderingen gemaakt, en voelde mijn talent groeien. Ik kreeg een drang om nieuwe dingen te maken, te leren en te ontdekken. Ik ben begonnen met olieverf van Rembrandt. Momenteel ben ik vooral bezig met acryl van verschillende merken.

Priv├ębezit
Priv├ębezit, onze poes Nala

Ik schilder in het weekend en vrije tijd naast mijn part-time baan. Ik ben begonnen met landschappen waarbij ik afkeek van o.a. Bob Ross. Maar dat vond ik al snel te simpel en niet mooi genoeg. Dus veel experimenteren en uitproberen en mijzelf continu proberen te verbeteren. Zo was mijn 3e schilderij een experiment door onze poes na te schilderen vanaf een foto (niet te koop).

Ik vind het nu ook erg leuk om abstracte schilderijen te maken, maar af en toe een landschap blijft leuk om te schilderen.

Ik hoop dat u mijn schilderijen mooi vindt. Neem zeker een kijkje in de winkel voor een reproductie. Wellicht heeft u straks een “Tjs” hangen, dat zou een hele eer zijn. Laat u een bericht achter, dat zou leuk zijn?

Als u iets wilt kopen leest u dan ook de bestelinformatie en de Algemene voorwaarden

Ook als u vragen heeft of een origineel wilt kopen hoor ik graag van u. Dit kan via email adres paintings@tjs-art.com

Met vriendelijke groet,
Tjerk-Jan Spriensma